Nieuws

Veel plezier met lezen!

MEER NIEUWS

3Fiftynine versterkt marktpositie in UK

3Fiftynine heeft een exclusief partnership met Trust Distribution Ltd in het Verenigd Koninkrijk gesloten. Daarmee versterkt 3Fiftynine haar positie in de Contact Center wereld in Engeland.
Lees verder...

De officiële COVID-19 richtlijnen beschikbaar op Branches

In deze tijden van crisis moeten we elkaar helpen en zoveel mogelijk middelen beschikbaar stellen om de zorgspecialisten te ontlasten en artsen hun werk te kunnen laten doen. Daarom heeft 3Fiftynine besloten om per direct Branches beschikbaar te stellen met een digitale vragenboom die zorgverleners op eenvoudige en effectieve wijze toegang biedt tot de meest actuele RIVM COVID-19 richtlijnen.
Lees verder...

3Fiftynine brengt PureCloud naar RRS

Nadat 3Fiftynine dit jaar al meer dan 600 werkplekken op het Genesys PureCloud platform mocht noteren, zijn wij trots om weer een nieuwe PureCloud klant te verwelkomen. 3Fiftynine helpt Riool Reinigings Service (RRS) in 2020 met de migratie naar een volledig Cloud-platform. Hierbij worden de geavanceerde omnichannel-mogelijkheden ingezet in het customer contact center, verspreid over 11 vestigingen. Daarnaast wordt PureCloud naadloos geïntegreerd met het in-house RRS CRM-systeem.
Lees verder...

Quion Groep gaat samenwerking aan met 3Fiftynine

De Quion Groep BV gaat mee met haar tijd. Als grootste, onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet, wil Quion haar klanten zo goed mogelijk bedienen.
Lees verder...

Genesys en 3Fiftynine breiden partnership uit

Deze benoeming garandeert dat 3Fiftynine voldoet aan de hoge eisen die Genesys stelt aan kennis, ervaring en dienstverlening van haar reseller partners
Lees verder...

Interactive Intelligence en 3Fiftynine

Kim de Boer, Regional Sales Director Benelux, Frankrijk en Italië van Interactive Intelligence: “Wij zijn altijd op zoek naar partners die klanten kunnen helpen om optimaal resultaat en rendement te halen uit onze applicaties en diensten. 3Fiftynine kent ons al langere tijd en levert veel toegevoegde waarde bij onze klanten. De officiële bekrachtiging als PureCloud-partners garandeert de continuïteit en kwaliteit van de samenwerking.”
Lees verder...
Nederlands
English