Nieuws

Veel plezier met lezen!

MEER NIEUWS

3Fiftynine brengt PureCloud naar RRS

Nadat 3Fiftynine dit jaar al meer dan 600 werkplekken op het Genesys PureCloud platform mocht noteren, zijn wij trots om weer een nieuwe PureCloud klant te verwelkomen. 3Fiftynine helpt Riool Reinigings Service (RRS) in 2020 met de migratie naar een volledig Cloud-platform. Hierbij worden de geavanceerde omnichannel-mogelijkheden ingezet in het customer contact center, verspreid over 11 vestigingen. Daarnaast wordt PureCloud naadloos geïntegreerd met het in-house RRS CRM-systeem.
Lees verder...

Quion Groep gaat samenwerking aan met 3Fiftynine

De Quion Groep BV gaat mee met haar tijd. Als grootste, onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet, wil Quion haar klanten zo goed mogelijk bedienen.
Lees verder...

Genesys en 3Fiftynine breiden partnership uit

Deze benoeming garandeert dat 3Fiftynine voldoet aan de hoge eisen die Genesys stelt aan kennis, ervaring en dienstverlening van haar reseller partners
Lees verder...

Interactive Intelligence en 3Fiftynine

Kim de Boer, Regional Sales Director Benelux, Frankrijk en Italië van Interactive Intelligence: “Wij zijn altijd op zoek naar partners die klanten kunnen helpen om optimaal resultaat en rendement te halen uit onze applicaties en diensten. 3Fiftynine kent ons al langere tijd en levert veel toegevoegde waarde bij onze klanten. De officiële bekrachtiging als PureCloud-partners garandeert de continuïteit en kwaliteit van de samenwerking.”
Lees verder...
Nederlands
English