Chrome
Firefox
Opera
Edge
Nederlands
English
Be a

personal assistant

head of finance

doctor

Be the expert

Branches.cx

Met Branches geeft iedereen in je klant contact center duidelijk antwoord op alle vragen, en heeft iedereen de juiste werkinstructies. Pas informatie eenvoudig en real-time aan, en maak al je collega’s per direct expert!

Demo aanvragen

Gespreksondersteuning voor agents in meerdere talen

Met Branches sla je kennis op in een vragenboom. Daarmee krijgt iedere agent toegang tot dezelfde informatie.

Wat te verwachten

Next, next & finish!

Medewerkers krijgen direct de informatie in beeld die ze nodig hebben om klanten op de snelst mogelijke manier het juiste antwoord op hun vragen te geven of ze te helpen met het maken van een afspraak.

Beheer

Als beheerder zie je in de what-you-see-is-what-you-get editor in één oogopslag welke informatie je beschikbaar stelt. Je deelt je content eenvoudig met collega’s, en wijzigingen worden direct doorgevoerd.

Inzichtelijk

Doordat je snel inzicht hebt in welke vragen worden gesteld en wanneer antwoorden wel of niet worden gevonden, verbeter je continu de kwaliteit van de informatie die in het klantcontact wordt gebruikt.

OVERIGE FEATURES

Eenvoud staat centraal

Een eenvoudig hulpmiddel om jouw collega's de kennis te bieden die ze nodig hebben. Ze kunnen intuïtief de antwoorden vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Vind antwoorden met één klik

Wanneer je informatie zoekt voor een klant, selecteer je eenvoudig de onderwerpen waarover je meer wilt weten door erop te klikken.

Houd content eenvoudig up-to-date

Het is gemakkelijk om jouw informatie up-to-date te houden: je werkt in een gebruikersvriendelijke omgeving die er precies hetzelfde uitziet als de gebruikerskant.

Volg de "heartbeat" van het klantcontact

Op onze statistiekenpagina vind je een duidelijk overzicht van welke informatie het meest wordt gebruikt en wanneer en waar antwoorden worden gevonden - of niet.

Ongelimiteerde content

Je mag zoveel informatie opslaan als je wilt en zo de exacte omgeving creëren die jouw organisatie nodig heeft.

Verbinden

Branches werkt perfect als een op zichzelf staand product en kan eenvoudig worden aangesloten op uw telefoniesysteem om de efficiëntie te verbeteren

Branches klanten

Een selectie uit onze klantenbestand:

Klantverhalen