Software oplossingen voor jouw contact center

Gebruiksvriendelijke software voor contact center agents

Onze missie: de beste klantervaring creëren met innovatieve software die jouw agents meer mogelijkheden biedt.

Let's do things

differently

Wij zijn ervan overtuigd dat goede software bijdraagt aan success, groei en het de efficiëntie verbeterd. Onze agent-first software oplossingen verhogen de productiviteit en verbeteren daardoor de klanttevredenheid.

Onze oplossingen zijn overal toegankelijk en op ieder device aan te passen naar jouw voorkeuren en geven de realtime data weer.

Maak kennis met onze oplossingen

Inzicht

KPI’s overzichtelijk weergeven

Al jouw belangrijke KPI’s zichtbaar in een oogopslag. Overzichtelijk weergegeven, zodat het voor iedereen duidelijk is of de KPI’s gehaald worden of dat er opgeschaald moet worden. Realtime, modern en weergegeven op de manier die voor jullie werkt.  

Kennis

Call handling, kennis management en rapportage

Sharing is caring. Alle benodigde informatie gebundeld op één plek. Agents voorzien van de juiste antwoorden op vragen van klanten.

Connectiviteit

Hoger rendement uit je contact center 

Een sterke basis om op te bouwen. Alles wat je nodig hebt om je contact center operationeel te maken. Van telefonie tot CIC-migratie en cloud-integratie.

Waarom onze software werkt voor contact centers

Met meer dan 15 jaar ervaring, weten we precies wat een contact center nodig heeft om succesvol te zijn.

Door de jaren heen hebben we persoonlijk de hoogte en dieptepunten van de agents meegemaakt. Veel van deze dieptepunten werden veroorzaakt door software beperkingen. Daardoor was het voor de agents niet mogelijk telefoontjes op een efficiënte manier af te sluiten en konden beslisbevoegden, zoals jij, niet bij de juiste data op het juiste moment. Daardoor ontstond onze ‘agent-first philosophy’. Alles wat wij ontwikkelen is gericht op het toevoegen van waarde voor de contact center agent en het verbeteren van hun manier van werken.

Nieuws

Laten we samenwerken!

Met onze oplossingen laat je jouw bedrijf groeien en veroveren we samen de wereld.

Welke uitdagingen heb jij?

Er is voor alles een oplossing.
Wij helpen je graag verder.

Bert Laker
Product Lead