Nieuws:

3Fiftynine brengt PureCloud naar RRS

Nadat 3Fiftynine dit jaar al meer dan 600 werkplekken op het Genesys PureCloud platform mocht noteren, zijn wij trots om weer een nieuwe PureCloud klant te verwelkomen. 3Fiftynine helpt Riool Reinigings Service (RRS) in 2020 met de migratie naar een volledig Cloud-platform. Hierbij worden de geavanceerde omnichannel-mogelijkheden ingezet in het customer contact center, verspreid over 11 vestigingen. Daarnaast wordt PureCloud naadloos geïntegreerd met het in-house RRS CRM-systeem.

RRS is opgericht in 1972 en is de marktleider op het gebied van riool reiniging in Nederland. De organisatie heeft een duidelijke blik op de toekomst en investeert in mensen en techniek.PureCloud is het meest vooruitstrevende Cloud product van Genesys voor Contact Centers door gebruik van Artificial Intelligence en intelligente Bullseye routering. Een woord van dank gaat uit naar het 3Fiftynine team voor de assistentie en consultancy.

Op de foto (vlnr):

Bram ten Have, Sr. Account Executive Genesys

Michel Schippers, CEO RRS

Harry Berg, Sales Director 3Fiftynine

#3Fiftynine, #RRS, #PureCloud, #Genesys, #Omnichannel, #Cloud, #BullsEyeRouting, #AI, #ArtificialIntelligence, #ContactCenter

Over deze rubriek

3Fiftynine komt overal over de vloer, is hyper focussed wat betreft nieuwe ontwikkelingen en bovendien maken we veel mee. Op deze pagina gaan we in op onze avonturen, bedrijfsnieuwtjes en andersoortig nieuws.

Bevalt het wat je leest? Schroom dan niet om onderaan deze pagina het artikel te delen!

Meer weten?

Vind je dit artikel interessant, maar worden niet al je vragen beantwoord? Neem dan contact met ons op en we lichten het graag persoonlijk verder toe.

Gerelateerde artikelen: