Nieuws:

Webinar Digitalisering van Klantcontact in de Zorg op 16 november

Volg op op dinsdag 16 november het webinar Digitalisering van Klantcontact in de Zorg. Wat brengt de trend van digitalisering voor zorginstellingen en de patiënt?

In het één-uur durende webinar komen de volgende onderwerpen en sprekers aan bod:

  • Maurice Rouwette (KCC manager) en Kristy Naus-Opbroek (Programma Manager, ‘Klantreis van de Toekomst’) van Zuyderland ziekenhuis worden door Angelique Reemers geïnterviewd over de weg die het Zuyderland ziekenhuis heeft afgelegd om het KCC perfect in te richten en welke toekomstplannen zij hebben. Ook lichten zij hun visie op digitalisering in de zorg toe.
  • Mariette Kortis laat zien hoe kennis en processen van twintig poliklinieken zijn gedigitaliseerd binnen het Zuyderland ziekenhuis.
  • Sander Bijl, autoriteit op gebied van digitaal contact tussen zorgprofessional en patiënt, deelt zijn ervaringen. Sander is mede-oprichter van BeterDichtbij.
  • Herman Voet, Conscia’s collabration expert, legt uit hoe de ‘KCC bereikbaarheidsoplossing’ werkt én vertelt wat de ontwikkelingen zijn binnen het digitaal patiëntcontact.

Over Klantcontact in de Zorg

Klantcontact in de Zorg is in mei 2021 opgericht door 3Fiftynine, Conscia en Angelique Reemers. Gezamenlijk zagen zij dat veel zorginstellingen in Nederland klant- en patiëntcontact willen verbeteren, maar niet goed weten hoe dit aan te vliegen. Daarom besloten zij de handen in een te slaan en Klantcontact in de Zorg op te richten. Het doel van de organisatie is informatieve webinars te organiseren, waarbij zorgprofessionals samen gebracht worden om kennis, informatie en ervaringen met elkaar te delen.

Heb je interesse om aan te sluiten? Meld je hier aan.

Over deze rubriek

3Fiftynine komt overal over de vloer, is hyper focussed wat betreft nieuwe ontwikkelingen en bovendien maken we veel mee. Op deze pagina gaan we in op onze avonturen, bedrijfsnieuwtjes en andersoortig nieuws.

Bevalt het wat je leest? Schroom dan niet om onderaan deze pagina het artikel te delen!

Meer weten?

Vind je dit artikel interessant, maar worden niet al je vragen beantwoord? Neem dan contact met ons op en we lichten het graag persoonlijk verder toe.

Gerelateerde artikelen:

Hi, kan ik je helpen?

Wil je meer weten over 3Fiftynine, onze nieuwtjes of heb je persgerelateerde vragen? Let me know!

Robin Klopper
Marketing Manager