Nieuws:

De Quion Groep BV gaat mee met haar tijd

Als grootste, onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet, wil Quion haar klanten zo goed mogelijk bedienen.

De Quion Groep BV gaat mee met haar tijd. Als grootste, onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet, wil Quion haar klanten zo goed mogelijk  bedienen. Daarom zijn er plannen om over te stappen van een purely based telefonie strategie naar een Omnichannel Cloud strategie. Bij een nieuwe strategie hoort ook een nieuwe, innovatieve partner die meedenkt en kijkt naar de toekomst van klantcontact. Na een eerdere samenwerking met een Genesys partner, heeft de Quion Groep nu voor een samenwerking met het jonge, vooruitstrevende, 3Fiftynine gekozen. De keuze kwam niet uit de lucht vallen. Voorafgaand is  een intensieve RFI periode geweest met verschillende aanbieders.

Over 3Fiftynine

3Fiftynine is in 2015 opgericht door Randy Drielinger. Na jarenlange ervaring bij Interactive Intelligence en de klantvragen die hij daar kreeg, zag hij een grote leegte in de markt en besloot daar de oplossingen voor te vinden. Die kwamen in de vorm van makkelijk te gebruiken software mét een mooi design en vooral luisteren naar de klantvraag.

Vandaag de dag bouwt 3Fiftynine CX software, adviseren zij over digitaal klantcontact, leveren support op CC platformen en bieden een brede productsuite aan contact center oplossingen aan.

Over deze rubriek

3Fiftynine komt overal over de vloer, is hyper focussed wat betreft nieuwe ontwikkelingen en bovendien maken we veel mee. Op deze pagina gaan we in op onze avonturen, bedrijfsnieuwtjes en andersoortig nieuws.

Bevalt het wat je leest? Schroom dan niet om onderaan deze pagina het artikel te delen!

Meer weten?

Vind je dit artikel interessant, maar worden niet al je vragen beantwoord? Neem dan contact met ons op en we lichten het graag persoonlijk verder toe.

Gerelateerde artikelen:

Hi, kan ik je helpen?

Wil je meer weten over 3Fiftynine, onze nieuwtjes of heb je persgerelateerde vragen? Let me know!

Robin Klopper
Marketing Manager