Nieuws:

Webinar Digitalisering van Klantcontact in de Zorg groot succes

Op 16 november organiseerde 3Fiftynine, samen met Angelique Reemers en Conscia, een webinar over digitalisering van klantcontact in de zorg. Met meer dan 150 participanten, was het webinar een groot succes en werd er veel kennis gedeeld.

Tijdens het webinar kwamen verschillende specialisten uit de zorg samen om informatie, ervaringen en tips met elkaar te delen over hoe zij de digitalisering in de zorgbranche ervaren en wat hun organisatie al gedaan heeft om het voor de patiënt, cliënt en overige klanten zo goed mogelijk in te richten.

Met meer dan 150 deelnemers was dit tweede webinar een groot succes. Heb je het gemist, maar wil jij ook meer weten over klantcontact in de zorg? Meld je dan alvast aan voor een volgend webinar.

Het webinar is natuurlijk ook hier terug te kijken.

Over deze rubriek

3Fiftynine komt overal over de vloer, is hyper focussed wat betreft nieuwe ontwikkelingen en bovendien maken we veel mee. Op deze pagina gaan we in op onze avonturen, bedrijfsnieuwtjes en andersoortig nieuws.

Bevalt het wat je leest? Schroom dan niet om onderaan deze pagina het artikel te delen!

Meer weten?

Vind je dit artikel interessant, maar worden niet al je vragen beantwoord? Neem dan contact met ons op en we lichten het graag persoonlijk verder toe.

Gerelateerde artikelen:

Hi, kan ik je helpen?

Wil je meer weten over 3Fiftynine, onze nieuwtjes of heb je persgerelateerde vragen? Let me know!

Robin Klopper
Marketing Manager